Книги

ОЛЕКСАНДР ЗАЄЦЬ – ВЗІРЕЦЬ НЕВГАМОВНОГО ПРАГНЕННЯ ДОСКОНАЛОСТІ

Книга присвячена світлій пам’яті Олександра Семеновича Зайця — провідного фахівця і багаторічного лідера бурякоцукрової галузі України, одного із фундаторів цивілізованого вітчизняного ринку цукру, визначного вченого і раціоналізатора у сфері промислового виробництва цукру, депутата Верховної Ради України, ефективного і рішучого керівника, порядної та турботливої людини, відданого сина, чоловіка, батька, діда.


Ініціаторами та натхненниками створення цієї книги є люблячі та вічно вдячні діти Олександра Семеновича, талановиті та самодостатні особистості — Юрій Олександрович Заєць і Тамара Олександрівна Мислицька.

Книга розрахована на широке коло читачів: для усіх, хто цікавиться питаннями історії та економіки бурякоцукрової галузі — від її становлення в кінці XIX ст. до наших днів, і загалом агропромислового комплексу України, а також для студентів вишів сільськогосподарського профілю, фахівців та управлінців АПК.

 

ОЛЕКСАНДР ЗАЄЦЬ — ВЗІРЕЦЬ НЕВГАМОВНОГО ПРАГНЕННЯ ДОСКОНАЛОСТІ.
Київ: ТОВ «АГРОМЕДІА-ПРО», 2015. - 304 с., іл. ISBN 978-966-97144-5-9

 

Ми готові залучити всі свої сили і таланти, щоби створити правдиві і змістовні життєписи видатних синів і дочок України, які своєю невтомною працею на аграрній ниві забезпечують добробут України.

© 2018 ТОВ "Агромедіа-Про"