Статті

ВИСОКА ОЦІНКА ТА ВИЗНАННЯ РЕАЛІЗОВАНИХ ІНІЦІАТИВ

Компанія «НІБУЛОН» відзначена почесною грамотою Американської торговельної палати в Україні за лідерство в період кризи, підтримку економіки та населення України, а також виняткову стійкість під час спалаху COVID-19.

«НІБУЛОН» системною та комплексною діяльністю доводить, що досягнення поставлених цілей, сприяння розвитку економіки держави і системність у сфері соціальної відповідальності можливі навіть у такі складні часи, коли вся планета бореться з пандемією.

У період коронавірусної кризи нібулонівці продовжили реалізовувати патріотичний інвестиційний проєкт компанії. З дотриманням усіх заходів безпеки за три місяці тут збудували нове високотехнологічне підприємство на Дніпропетровщині — річковий перевантажувальний термінал філії «Зеленодольська» потужністю одночасного зберігання зернових 76 тис. тонн. В економічно непростий час компанією створено 1500 робочих місць для будівельників із 73 різних організацій зі всієї України та завдяки роботі нового підприємства близько 100 постійних робочих місць у регіоні.

«Разом із цим ми продовжили зводити найсучасніший флот, не збавляючи темпів розвитку у національному суднобудуванні, — наголошують у компанії. — Завершено будівництво лінійки з шести сучасних 90-метрових несамохідних суден проєкту NBL-90. А ще тов «суднобудівно-судноремонтний завод «НІБУЛОН» розпочав роботу над новим суднобудівним проєктом В5000М, і перше замовлення вже спущено на воду.

Протягом усього періоду пандемії ми працювали не лише безпечно, а й результативно, підтримуючи економіку країни. Ми досягнули нових рекордів у водних вантажних перевезеннях, стали лідерами рейдової перевалки, збільшили кількість укладених договорів на внутрішньому ринку для підтримки вітчизняного агровиробника, налагодили нові торговельні зв'язки з іншими країнами світу, продемонстрували нові рекорди у агровиробництві, успішно й цілком безпечно провели вже п'ятий сезон водних пасажирських перевезень та багато іншого».

Як соціально відповідальна компанія «НІБУЛОН» наполегливо й оперативно працює над розвитком галузі охорони здоров'я України, інвестувавши у медичну галузь близько 100 мільйонів гривень. Реалізований компанією масштабний проєкт охопив увесь процес тестування та лікування хворих на коронавірус усіх верств населення, дорослих і дітей Миколаєва, Миколаївської та інших областей України. У цьому напрямі за останні декілька років силами компанії:

— передано власне обладнання Миколаївському обласному лабораторному центру МОЗ України, що дозволило проводити 400 аналізів на добу щодо наявності/відсутності коронавірусу в людини методом ПЛР. 80% ПЛР-тестувань в області зроблено на обладнанні компанії;

— збудовано 4 кисневі станціі, які забезпечують важкохворих більше 200 м3 кисню на годину;

— проведено кисневі мережі та підключено до них близько 400 ліжок пацієнтів;

— створено комфортні умови у 50 палатах для майже 100 пацієнтів (ремонт, меблі, індивідуальні санвузли, телевізори, кнопки виклику медперсоналу, система зв'язку тощо), а також багато іншого.

«Ми щиро дякуємо за високу оцінку та визнання реалізованих нами ініціатив, — зазначають нібулонівці. — Не спиняємось і надалі працюємо для рідної країни, для її економічного розвитку, для покращення рівня життя та найголовніше — для збереження здоров'я кожного українця!»

© 2018 ТОВ "Агромедіа-Про"