Статті

«НІБУЛОН» ЗАВЕРШИВ ЗБИРАННЯ КУКУРУДЗИ

Усі виробничі підрозділи компанії успішно завершили жнива кукурудзи з одним із найкращих результатів урожайності для компанії — 85 ц/га, що також перевищує середньоукраїнський показник групи цього сезону.

Виробничу діяльність компанії «НІБУЛОН» забезпечують 20 філій у 8-ми областях країни, які розташовані у різних кліматичних зонах — на півдні, заході та сході. Незважаючи  на значну строкатість погодних умов у регіонах, завдяки ефективним агротехнологіям компанія завжди демонструє стабільно високі результати збирання врожаю.

У сезоні 2021 компанія вже звітувала про рекордні жнива ранньої зернової групи та соняшника. Високий результат фіксується й у збиранні кукурудзи.

Так, цього року виробничі підрозділи «НІБУЛОНа» сумарно зібрали 133,6 тис. тонн кукурудзи з площі майже 16 тис. га та продемонстрували високу середню врожайність культури — на рівні 85 ц/га. Цей показник впевнено перевищує середньоукраїнський 74,7 ц/га (за даними Мінагрополітики) та є одним із найкращих для компанії, що свідчить про ефективність виробничої стратегії «НІБУЛОНа».

Компанія «НІБУЛОН» завжди демонструє стабільно високі результати виробничої діяльності згідно до власної унікальної програми, враховуючи широке представлення виробничих підрозділів у різних кліматичних зонах країни. Усі філії використовують передові агротехнології та техніку, слідкують за дотриманням комплексної технології вирощування сільгосппродукції, застосовують лише найкращий насіннєвий матеріал та завжди відповідально й наполегливо працюють на землі.

З кожним днем ТОВ СП «НІБУЛОН» розвивається і тільки підвищує власну аграрну культуру, а тому нібулонівці продовжують упевнено рухатись уперед до нових досягнень.

© 2018 ТОВ "Агромедіа-Про"