Статті

ВИЗНАЧЕНІ «СУМЛІННІ ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ — 2020»

Днями у Києві відзначили переможців 10-го Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків — 2020», незмінним організатором якого є ВГО «Асоціація платників податків України» (АППУ).

Рейтинг передбачає два конкурсні тури: регіональний та всеукраїнський. Участь у ньому традиційно взяли підприємства трьох категорій — малі, середні та великі, на регіональному рівні 2020 року було подано 670 заявок.

На всеукраїнському рівні генеральна дирекція розглянула 127 заявок. Як зазначив голова Вищої рейтингової комісії Президент АППУ Грігол Катамадзе, всі 127 учасників другого туру були перевірені ДПС України та Державною службою України з питань праці. Учасників оцінювали за повнотою та своєчасністю сплати податків та зборів, дотриманням податкової дисципліни, кількістю офіційно працевлаштованих осіб, і що також важливо — сумою коштів, спрямованих на благодійні і соціальні проєкти. За всіма показниками цього року «НІБУЛОН» визнано кращим підприємством у номінації «Сумлінний платник податків у галузі аграрного сектору — рослинництво». Для компанії це вже 7 відзнака (за 10 років існування рейтингу) як сумлінного великого платника податків. Так, 2011-го, 2012, 2014, 2017, 2018 та 2019 років підприємство отримувало дипломи різних рівнів.

Міністр фінансів Сергій МАРЧЕНКО та заступник генерального директора ТОВ СП «НІБУЛОН» Михайло РІЗАК

«Отримана відзнака та подяка Державної податкової служби — це підтвердження високої податкової культури нашої компанії, вагомого внеску у розвиток державної економіки та життя громади, — відзначає Михайло Різак, заступник генерального директора ТОВ СП «НІБУЛОН» по взаємодії з органами влади. — Особливо приємно отримувати нагороду від міністра фінансів Сергія Марченка в день затвердження бюджету, коли Україна планує наступного року майже 750 млн грн спрямувати на шлюзи Дніпровського каскаду. Це неодмінно підвищить ефективність внутрішнього водного транспорту в системному зв'язку із запущеним міністром інфраструктури Олександром Кубраковим експериментом одночасного шлюзування одного буксиру з двома несамохідними баржами».

Уже 30 років «НІБУЛОН» є зразковим прикладом прозорого та соціально відповідального бізнесу в Україні. Компанія завжди працює виключно у правовому полі та завжди сумлінно і своєчасно сплачує всі податки і збори до бюджетів різних рівнів, не стоїть осторонь проблем українців. Так 2020-го «НІБУЛОН» сплатив майже 1 млрд грн податків і зборів та реалізував масштабний проєкт у медичній сфері вартістю близько 100 млн грн, що допоміг Миколаївщині у протистоянні пандемії коронавірусу.

© 2018 ТОВ "Агромедіа-Про"