Статті

НОВИЙ ПЕРЕВАНТАЖУВАЛЬНИЙ ТЕРМІНАЛ ФІЛІЇ «ЗЕЛЕНОДОЛЬСЬКА» ПРИЙМАЄ ВРОЖАЙ

Високотехнологічний перевантажувальний термінал ТОВ СП «НІБУЛОН» у с. Мар'янське Апостолівського району Дніпропетровської області наразі прийняв понад 27 тис. тонн сільгосппродукції від місцевих сільгосптоваровиробників.

На введення в експлуатацію перевантажувального термінала у Мар'янському  цілих 12 років чекали аграрії Дніпропетровської області та півночі Херсонщини. І відтепер усі переваги роботи з «НІБУЛОНом» доступні й їм — справедливі ринкові ціни на сільгосппродукцію у регіоні, скорочення витрат на транспортування збіжжя та більш ефективне використання свого автотранспорту через суттєве зменшення відстані доставки продукції (не доведеться везти збіжжя в порти Миколаєва чи Одеси за сотні кілометрів), можливість додаткового розвитку власних господарств завдяки зекономленим коштам. Також завдяки сучасному обладнанню від кращих світових виробників та повній автоматизації всіх процесів на підприємстві обслуговування вантажного транспорту відбувається дуже швидко, тож водіям не доводиться стояти в чергах.

За словами директора філії «Зеленодольська» Ярослава Стратуци, підприємство уже прийняло більше 27 тис. тонн ячменю, пшениці та ріпаку нового врожаю, розвантаживши 918 вантажівок. Зерно сюди вже масово везуть аграрії Апостолівського, Софіївського, Нікопольського, Криворізького районів Дніпропетровської області та Нововоронцовського району Херсонської області. На сьогодні філія активно займається укладанням договорів з новими фермерськими господарствами.

Зазначимо, що потужності термінала дозволяють приймати до 400 вантажівок на добу, одночасно зберігати 76 тис. тонн сільгосппродукції, щодоби просушувати 3,6 тис. тонн та відвантажувати на водний транспорт 12 тис. тонн збіжжя. Також філія «Зеленодольська» здатна приймати 300 тис. тонн зерна на рік, що розвантажить внутрішньообласні та міжобласні автошляхи країни на понад 12,5 тис. вантажівок. Таким чином, вигода від роботи підприємства буде як для сільгосптоваровиробників, так і для пересічних мешканців Херсонської, Запорізької областей, портових міст України, яким не доведеться відчути на собі результати роботи такої кількості вантажного автотранспорту.

Прихід «НІБУЛОНа» на Дніпропетровщину створив доступ до сучасної інфраструктури зернового ринку для всіх сільгоспвиробників регіону. З початком роботи перевантажувального термінала філії «Зеленодольська» місцеві аграрії отримали надійного та відповідального партнера, який надає якісні послуги з реалізації сільськогосподарської продукції й зберігання та доробки збіжжя. Отож запрошуємо всіх до співпраці!

МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС ЗА АДРЕСОЮ:

Перевантажувальний термінал філії «Зеленодольська» ТОВ СП «НІБУЛОН»,

с. Мар`янське, Апостолівський район, Дніпропетровська область

ТЕЛЕФОН ДЛЯ ДОВІДОК:

(050) 394 71 15 — директор філії Стратуца Ярослав Сергійович

Якщо у вас виникли питання, які не можна вирішити на місці, до ваших послуг наші висококваліфіковані фахівці в Миколаєві, які завжди нададуть вам необхідну допомогу. Телефонуйте за номерами:

(0512) 58 04 03 — відділ закупок (з питань укладення та супроводу договорів поставки, фінансові питання);

(0512) 58 04 17 — торговий відділ (консультації щодо закупівлі та зберігання сільськогосподарської продукції).

© 2018 ТОВ "Агромедіа-Про"