Книги

ПЕРЛИНА ПОДІЛЬСЬКОГО КРАЮ

Ця книга видана до 60-річчя Петра Володимировича Іващука – Героя України, генерального директора ТОВ НВА «Перлина Поділля», що розташоване у Білогірському районі Хмельницької області.
Тож про що ця книга? Про виробництво: велике, успішне, багатогалузеве, любиме. Про родину: той унікальний і неповторний затишний світ, який надихає, змушує жити і працювати. Про досвід, якого накопичилося так багато, що хотілося б залишити нащадкам у спадок.

Підсумовуючи, зміст видання, яке ви тримаєте в руках, можна коротко визначити так: ця книга - «про Людину від Бога, яка творить дива на землі».
Книга розрахована на широке коло читачів: для усіх, хто цікавиться питаннями історії і економіки агропромислового комплексу Подільського краю, а також для студентів вишів сільськогосподарського спрямування, фахівців і управлінців аграрного сектору.

 

Шелкопляс Т.О. ПЕРЛИНА ПОДІЛЬСЬКОГО КРАЮ. -  Київ: ТОВ «АГРОМЕДІА-ПРО», 2011. - 224 с., іл.
ISBN 978-966-97144-1-1

 

Ми готові залучити всі свої сили і таланти, щоби створити правдиві і змістовні життєписи видатних синів і дочок України, які своєю невтомною працею на аграрній ниві забезпечують добробут України.

© 2018 ТОВ "Агромедіа-Про"